Jyllinge Løbeklub

skoene på - og ud i det blå!

  Jyllinge Løbeklub  

Jyllingeløbet 2019

Jyllingeløbet 2019 Lørdag den 17. august Hellig Kors Park – lige ved Hellig Kors Kirke– og igen i år i samarbejde med Jyllinge Festivalen !!

Jyllingeløbet er et familieløb for alle – men også for dig, der har løbet utallige motionsløb og nu har lyst til lidt bakkeløb i smukke omgivelser.

Der er en 5 km rute for walkere, en 5 km og en 10 km rute for løbere – og grundet den store succes sidste år, er der selvfølgelig også en børnerute på 2 km.

Tilmelding og betaling foretages til og med den 12. august via flg. link: http://app.lap.io/event/2019-jyllingeloebet

Starttider: Børneløb har starttid kl. 9:30 – alle andre distancer har starttid kl. 10:00

Pris: Walk 75,- kr. / Løb 75,- kr. / Børnerute op til 12 år 25,- kr. Ved eftertilmelding pålægges et gebyr på 25,- pr. deltager.

Registrering: Tidsregistrering sker via chip monteret i startnummeret. Startnummeret udleveres på løbsdagen ved Hellig Kors Park fra kl. 8:00.

Stævneplads: Omklædning kan ske ved Hellig Kors Park – og vi er så heldige i år, at Jyllinge Svømmehal donerer et bad efter løbet – hvilket jo specielt er rart, hvis man skal deltage i festivallen efterfølgende.

Præmier: Der vil være præmier til 1., 2. og 3. plads i hver kategori samt andre flotte sponsorpræmier.

Jyllinge Løbeklub håber på stor succes og opbakning til årets motionsløb og ser frem til en hyggelig formiddag i skønne omgivelser, hvor medlemmer, Jyllinge borgere og gæster er meget velkomne.

HUSK: Ruterne er på offentlig veje og stier, hvor færdselsreglerne SKAL overholdes. Deltagelse sker på eget ansvar - børn under 15 år løber på eget eller forældrenes ansvar.

Vi glæder os til at se jer.

Jyllinge løbeklub

2 km Ruten

5 km Ruten

10 km Ruten