Powerwalk Træning

PowerWalk er gangmotion, som bliver dyrket 3 gange om ugen i ca. 3 – 3 1/2 gang i alt. Der er naturligvis også plads til lidt snak og et godt grin.
Hvert forår inviterer til et begynderkursus på 12 uger, hvor den fysiske form bliver bygget langsomt op. Herefter er de fleste i stand til at gå omkring 20 km eller mere om ugen.

Generelt om Powerwalk:

Vi går med så høj hastighed, at vi er lige ved at slå over i løb. Der arbejdes med de store muskler i arme, ben og krop, så der for alvor kommer gang i fedtforbrændingen 

Der er udarbejdet og skema med gangprogrammet, som er udleveret til alle deltagere.

Er der dage hvor du ikke kan komme til træningen i klubben, er det vigtigt at du træner på egen hånd efter det udleverede skema. Dette gælder også ferieperioder. Det man mister, kan aldrig indhentes. Derfor er det ikke sikkert, at man kan fortsætte på holdet efter en længere pause. Kontakt evt. din holdleder.

Powerwalk Træningshastigheder:

Hold Antal minutter om at gå 1 km
Hold 1 09:30 – 09:50
Hold 2 09: 50- 10:30

Powerwalk Træningstiderne er:

Hold 1 træner mandag og torsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 08.00. Når træningen falder på en helligdag, så er starttidspunktet kl. 08.00.

Hold 2 træner mandag og torsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 09.00. Når træningen falder på en helligdag, så er starttidspunktet kl. 09.00.

 

Powerwalk træner om mandagen udfra parkeringspladsen ved Møllevej (taske ved multihallen) , lørdag og torsdag er fra Spraglehøj.

 

 

Vores hovedsponsorer