Vi respekterer dit privatliv !

Vi ønsker at være helt åbne omkring de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger dem, samt din ret til at have kontrol over denne information. Her er en beskrivelse af vores Privatlivspolitik.

 

Privatlivspolitik

Vi bestræber os på at opfylde den høje standard påkrævet af Den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR – General Data Protection Regulation).

Vi respekterer således dine personlige oplysninger. Vi har vil aldrig udlevere dem til tredjeparter.

 

Data vi gemmer

Som anonym besøgende på vores side gemmer vi intet. Hvis du logger ind, eller forsøger at logge ind på vores side, benytter vi cookies i din browser til at gemme din logind og browser temporær data til at vise dig dynamiske beskeder.

Alle data vedrørende medlemmer af løbeklubben, inklusiv online betaling, varetages af www.conventus.dk. Deres politik for håndtering af persondata er beskrevet her:  http://web.conventus.dk/nyheder/

Som træner i løbeklubben gemmer vi dit navn, billede, en kort beskrivelse af din træner uddannelse/erfaring, samt evetuelle sociale medie adresser du ønsker offentliggjort (Email, Facebook, Twitter, etc).

Disse data er relevant information for løbeklubbens medlemmer således at du kan kontaktes vedr. den ugentlige træning. Disse data publiseres offentligt på hjemmesiden.

 

Fotos

Vi bestræber os på at få din mundtlige accept inden billeder af dig vises her på sitet.  Billeder der er taget i det offentlige rum, ved f.eks. stævner er dog undtaget herfor.

Du kan til en hver tid bede om enten at få fjernet billeder du optræder på eller få din person anonymiseret (ved at utydeliggøre det område du optræder i på billedet).

 

Sådan gør du

Som medlem af løbeklubben kan du logge ind på www.conventus.dk for at

  1. Ændre dit navn og personlige oplysninger
  2. Ændre betalings oplysninger
  3. Tilmelde / framelde dig arrangementer

 

Som bruger af hjemmesiden kan du kontakte webmaster@jyllinge-loebekklub.dk hvis du:

  1. Som træner vil rette/tilføje i dine personlige oplysninger
  2. Vil have fjernet / anononymmiseret billeder du selv optræder i